Tietoa meistä

Jos sinulla on kysyttävää myymälästä, tuotteista tai mistä vain, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: nono.tallipiha@gmail.com

Nono – Tampereen iloisin myymälä!

Olemme tamperelainen pienyritys, joka keskittyy piristystä arkeen ja juhlaan tuovien käsitöiden sekä muiden tuotteiden myyntiin. Kuluneen kahdenkymmenen vuoden aikana tuotevalikoimamme on kasvanut ja muovautunut eikä meitä pelota koskaan lähteä kokeilemaan uutta. Juuri nyt valikoimamme keskiössä ovat pirkanmaalaiset käsityöt, tyylikkäät fanituotteet, kortteja joka tilanteeseen ja pienet kauneudenhoidon sekä sisustuksen lahjatavarat. Tule tutustumaan tuotteisiimme Tallipihan myymälässä!

Tuotevalikoima: Käsityöt ja fanituotteet Tampereelta

Nonon tuotevalikoima on yhdistelmä hauskaa, erikoista ja yllättävää. Mukana on niin itsetehtyä käsityötä söpöistä pussukoista tyylikkäisiin laukkuihin kuin fanituotteita, jotka ovat esimerkiksi täydellinen lahjaidea Star Wars tai Harry Potter -fanille.

Jos etsit söpöjä ja omalaatuisia kauneudenhoidon tuotteita, tulet ihastumaan valikoimaamme. Käsirasvat, huulirasvat ja saippuat tuoksuvat hyville ja näyttävät ihanilta.

Älä myöskään unohda, että Tallipihan myymälästämme löytyy Tampereen ihanin korttivalikoima. Valikoima muuttuu kausittain ja voit ostaa esimerkiksi hauskat joulukortit, harvinaiset onnittelukortit tai sydäntälämmittävät ystävänpäiväkortit.

Myymälät Tampereen Tallipihalla, Ylöjärvellä ja netissä

Nonon myymälä on löytynyt Tampereen idylliseltä Tallipihan alueelta jo vuodesta 2004 saakka. Tervetuloa ostoksille tai ihastelemaan pienestä puutalosta löytyvää söpön tavaran täytteistä myymälää. Löydät Nonon Vahdintalosta Tallipihan kahvilaa vastapäätä. Osoite on Kuninkaankatu 4, 33210 Tampere.

Syksyllä 2021 aukesi myös Nonon uusi pop up -myymälä Ylöjärvelle. Myymälä on auki vaihtelevasti muutamana päivänä viikossa. Se sijaitsee Ylöjärven S-marketin vieressä Nonon työtilassa, jossa syntyvät myös myytävänä olevat pussukat, laukut ja muut pikkutuotteet. Osoite on Lähdenvainiontie 9, 33480 Ylöjärvi.

Lisäksi voit tilata tuotteitamme, kuten käsityönä valmistetut söpöt pussukat tai hauskat fanituotteet netistä. Jos sinulla on tietty tuote mielessä, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse ja kysy saatavuutta.

Lue lisää meistä ja tuotteistamme!

Facebook // Instagram